Napi Zúzás

Minden napra rockzene. Este 8-kor.

Archívum

Forrás

Wikipédia, Rolling Stone, egyéb internetes oldalak.

Nirvana - Heart-Shaped Box

Onix Titan 2010.04.15. 20:00

 

A Nirvana nyilvánvalóan a Gen-X és a grunge rock Olymposza, és bizony Kurt Cobain ott az atyaúristen. Akármennyire is akarta ezt szegény vagy nem. És csak azért sem a Smells Like... lesz az első szám tőle a blogon, hanem a kicsit kevésbé, de még így is széleskörben ismert Heart-Shaped Box. Courtney Love szerint Cobain arról a kis dobozkáról nevezte el a dalt, amit ő adott férjurának, a dal eredeti címe Heart-Shaped Coffin lett volna (ami király). Na, de utána lehet olvasni a dolgoknak, most ugrás 1993, In Utero.

Valahol nekem is van egy szív alakú dobozom, megyek is megkeresem, jó nosztalgiázást azoknak, akik X-genek, jó bánkódást azoknak, akik meg nem azok.

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://napizuzas.blog.hu/api/trackback/id/tr911915503

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Obamának dolgozik a Nirvana-bébi 2010.05.10. 18:56:19

A Barack Obamának is tervező street-művész cégénél dolgozik az a tizenkilenc éves srác, aki még csecsemőként a Nirvana legendás Nevermind lemezének borítóján szerepelt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása