Napi Zúzás

Minden napra rockzene. Este 8-kor.

Archívum

Forrás

Wikipédia, Rolling Stone, egyéb internetes oldalak.

Szomorú Vasárnap: Warren Zevon - Keep Me in Your Heart

Onix Titan 2010.04.18. 20:00

Ó, jaj!

Szegény Warren Zevon, kétségtelen, hogy zseni volt. Miután rákkal diagnosztizálták a zenész 2003-ba még letett egy albumot az asztalra. Ez volt a The Wind (ami persze jórészt az elmúlással foglalkozik), és a Keep Me in Your Heart az utolsó dal rajta, Zevon hattyúdala. A számot nagyon emlékezetes módon felcsendül a Californication 2. évadában is, ahol megtudjuk, ha véletlenül épp befejeznénk egy könyv írását, nincs jobb mód az ünneplésre, mint egy kis "Whisky, Weed, Warren Zevon".

Warren, szívünkben tovább élsz!

 

Címkék: warren zevon szomoru vasarnap keep me in your heart

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napizuzas.blog.hu/api/trackback/id/tr591928598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TomTheTrainTaylor 2010.06.26. 21:10:24

Üdv!
Azt hiszem, az a sorozattörténelem egyik legmegkapóbb pillanata. A mai napig hálás vagyok Hank Moodynak, hogy megismertette velem Zevont.
Egyébként a blogunkba készítettünk egy Zevon Top20-at. Bár meglehetősen önkényes szempontok vezéreltek az összeállításnál, talán mégsem érdektelen.
echooff.blog.hu/tags/warren_zevon
süti beállítások módosítása